2011. dec. 9.

Aug. 19. /korábbi bejegyzés/

Sziasztok!

Hallo,

Kinéztem az egyik holtágra sügerezni... Elsősorban a DS került bevetésre.  /minden esetre össze volt rakva egy gumis bot is/  sikerült is fogni...

War wieder unterwegs Barsch zu fangen...wollte erstens mit DS was fangen.

Élmény páratlan volt,többek között ilyenek miatt is:

Schöne erläbnis:





















 A felszerelés: Daiwa Infinity Q 2,10m 3-15g + Ryobi Zauber 2000 + Crocodil 0,18mm FC zsinor direktbe kötve /kivéve amit otthon előre gyártott előkén volt/.
Rute:  Daiwa Infinity Q 2,10m 3-15g + Ryobi Zauber 2000 + Crocodil 0,18mm FC 


Mólók és stégek voltak vallatva. Meg kell hagyni nagyon rafkósak. Lehetett látni a tiszta vízben ahogy kimennek megrohamozzák a csalit megbökik vagy csak megnézik és visszamennek a menedékbe. ilyenkor érdemes színt variálni. volt,hogy a kicsi twistert ették. Az viszont tény,hogy ami DS-re jött az mind 20+ volt. Bámulatos volt ahogy a stéghez kötött csónakok közt elhúzva a csalit kirobbannak a csónak alól a sügerek. Láttam pár 30+-at is de sajnos rafináltabbak voltak.

Habe die Bootstege besucht und muß schnell fest stellen dass die sehr Raffiniert sind. Konnte in klaren Wasser sehen wie den Köder attackieren und wieder abhauen. Hier ist köderwechsel angesagt. Was auf DS kam waren alle 20+. Beeindruckend wie 30+ Barsche zwischen Boote den Köder attackieren.

Mivel a L gumis bot is be volt szerelve gondoltam elhúzom a stégen álló csónakok közt a csalit. Igen csak meglepődtem egy jó 1,5kilós süllő nézte meg 3x is a csalit,még meg is szaglászta :)  de nem kellett neki,sajnos. Volt egy balin amelyik meg kétszer is meghúzta a gumit de nem sikerült megfogni...az olyan kettes lehetett. Igaz a csónakok közt nagy móka lett volna kiszedni.

Ich hatte noch ein L Rute dabei und habe gedacht dass ich ein Gumifisch mal zwischen die Botte entlang ziehe. Da habe ich gestaunt als ein 1,5kg Zander den Köder angeschaut hat. Leider wollte meine Köder nicht. Auf die andere seite vom Bootstege war ein Rapfen.



Üdv.
Gruß
Csaba

0 megjegyzés: