2011. dec. 9.

Szept. 11. /korábbi bejegyzés/

Sziasztok!

Hallo,

Sikerült kijutnom a vízpartra. Sajnos nem a Tiszára mert jelenleg fent van és partról nem sok esélyem van de maradt alternatívának az egyik holtág. Nem sok időm volt mivel családos ember vagyok próbálom azért úgy időzíteni,hogy jusson pecára is.
Borús idő volt de olykor felszakadozott a felhő és kibújt a nap. Sokan voltak kint mivel a holtág ezen a részén üdülők vannak és sok család próbált kikapcsolódni.Személy szerint nem szeretem peca közben a nagy nyüzsgést de gondoltam "ha már itt vagyok akkor befogom fülem és pecázok" . Mindig örök dilema melyik bot-orsó kombi a nyerő. Pulse 5-20g vagy Daiwa Infi 3-15g

heute konnte ich angeln gehen. Leider nicht an der Fluß weil Hochwasser haben und vom Ufer nicht viel möglichkeit. Viel Zeit hatte ich nicht /Familie habe/ aber versuche so zu organisieren dassfür angeln auch was bleibt. 
Es war bewölkt. Manchmal kam die Sonne raus und kamen viele Leute bisschen frisches Luft zu schnapen. Ich Persönlich mag nicht so viele Leute beim Angeln aber "wenn ich schon da bin". Immer die große Frage welcher Kombo ist die richtige. Heute auswahl: Pulse 5-20g oder Daiwa Infi 3-15g.



A Pulse mellett döntöttem. Azon egy Certate 2500-as orsó és 0,12mm-es Daiwa fonott van.
A táj szép...mindig jó ide kijönni /ha nincs sok ember /

Beim Pulse bin ich gebliben mit Certate 2500 + 8Braid 0,12mm.

















Beélesítve a pálcát elsőnek egy Pulse Shad 6cm-es fehér kerül a kapocsba...part mentén haladtam, ca. 6. dobásomat jigelem mikor emelésre odavág a csuka,rendesen be is nyelte.

Erstmal habe ich Pulse Shad 6cm Milky aufgesetzt und Ufer entlang geangelt. Nach 6 wurf kam ein Hecht der den Köder richtig eingesaugt hat.

















Méretes de megy vissza. Ezt követően volt még azon a helyen egy pöccintés de annyiba is maradt. Tovább is álltam. Haladva a parton pár méterre megállok és elkezdem újra pásztázni a terepet. Nem kellett sokat várni és megvolt a következő csuka.

Ist gerade  42cm /in Ungarn ab 40cm, aber diese Grenze würde ich gerne auf 50cm legen/ und geht wider zurück C&R. In dieser Stelle gab noch paar kleine bisse aber konnte nicht landen und bin weiter gegangen. Nach einigen metern neue Stelle neues Glück und kam wieder ein Hecht.






















Persze ekkora már kérdezők is voltak Végig pásztázva a partot összesen 6db-ot sikerült fogni.Ebből 1 méretes . Túlnyomó részt a fehér Pulse Shad volt fent mivel ezt ették, de zárásra akadt egy a tigris mintásra is.

Sicher waren schon Interessenten. 6Stk habe ich gefangen davon eins war Maßhaltig. Meisten habe mit Milky gefangen und zum schluß eins mit Hot Tiger.

















Ahhoz képest,hogy nem sok időm volt ca 1,5 óra nem volt ez olyan rossz peca...legalább kint voltam és szívtam a természet pozitív energiáját magamba.

So zu sehen das ich nicht viel Zeit hatte ca 1,5 Stunden war kein schlechtes angeln...war wenigstens auf frische Luft und konnte die Natur fühlen.

Üdv.
Gruß
Csaba

0 megjegyzés: