2013. nov. 3.

Vertikál 2. / Vertikal vol. 2.

Van aki nem szereti van aki szereti. Nos én utóbbi közé tartozom. Kezdek rájönni a technikára és ezt ma meg is jutalmazta a tiszai holtág.

Gibt's Leute die es mögen aber sind welcher die widerum nicht. Ich gehöre zu dem Gruppe die es mögen. Letzter Zeit habe ich die richtige Führung gefunden... heute war ich am einen neben Arm von Theiß.

Rengetegen voltak kint. Már a megengedett tűrés 3 szorosát is túl lépte. Az idő optimális volt,végre borús csöpörgős őszi nap. Csak a hőfokkal vannak még gondok.

Viele waren am Wasser. Viel zu viel. Das Wetter war sehr gut, endlich bewölkt und rägnerisch nur dass Temperatur ist noch mild.

Minden esetre a korlátozott horgászati lehetőség ellenére sikerült egy szebb süllőt /52cm/ fognom. Egy lemaradt és 2 kapást nem tudtam realizálni. Rossz is bele gondolni mi van ha nincs annyi horgász kint... ezt már sose tudom meg ,de az biztos,hogy lehetett volna fogni szépen.

Wegen vielen Angler war ich bisschen beschränkt die richtige Stelle zu fischen aber konnte ich einen 52-er Zander fangen. Eins ist beim drill abgeblieben und 2 biss konnte ich nicht realisieren.Üdv.
Gruß
Cs.

3 megjegyzés:

Gyönyörű sötét színezetű süllő!

Az bizony... remélem sikerül még fogni...

Nagyon szépek a színei.
Közel sem fakó.